Clasa a IV-a: Trecerea in Gimnaziu
Cursul "Trecerea in Gimnaziu" este destinat elevilor care au incheiat anul acesta ciclul primar si se axeaza pe consolidarea si conectarea unor competente specifice din Matematica claselor I-IV cu viitoare competente ce vor trebui dobandite si formate.

Vom insista pe  ...(citeste mai mult)
Clasa a VII-a: Urmeaza clasa a VIII-a
Cursul "Urmeaza clasa a VIII-a " este un curs de consolidare a unor cunostinte esentiale de Geometrie si Algebra care urmeaza a fi intens folosite in clasa a VIII-a. Se va axa de asemenea pe recapitulare bazandu-se pe tipurile de probleme specifice examenului de Evaluare Nationala.  ... (citeste mai mult) 
Bac 2017, Mate-Info/Stiinte, august
Deoarece in 23 august 2017 avem a doua sesiune de bacalaureat la Matematica, propunem acest curs de pregatire aplicata cerintelor si exigentelor examenului.

In cadrul cursului, vom relua temele majore precum analiza matematica a clasei a XI-a si a XII-a (componente ale s ... (citeste mai mult)  

Clasa a VI-a: Revizitarea Geometriei
Dupa prima intalnire serioasa cu Geometria si cu tipul nou de rationament pe care aceasta o presupune, ne propunem un curs de reluare a notiunilor esentiale pentru a aprofunda si consolida cee ce s-a predat in clasa a VI-a.

In acest sens, avem cursul de revizitare  Geometriei, unde vom  ... (citeste mai mult)

Despre scoala de vara
Scoala de vara Math PDR se adreseaza elevilor care doresc sa aprofundeze cunostintele dobandite in anul scolar care a trecut si sa-si pregateasca anul viitor scolar.

Este vorba aici in special de elevii care urmeaza sa sustina un examen sau de elevii care au incheiat clasa a 4-a si urmeaza sa faca un pas important intr-un nou ciclu al invatamantului. Lor li se adreseaza cursurile postate in dreapta, cursuri ce se vor desfasura cu grupe a cate 6-7 elevi, in functie de locurile disponibile.

  La sfarsitul acestor cursuri avem deci ca principal obiectiv sa pregatim elevi care sa perceapa Matematica asa cum este: frumoasa, logica si, de ce nu, chiar accesibila. Dorim sa cultivam nu atat cumulul de cunostinte cat deprinderile de rezolvare a unor probleme, prin formarea gandirii si a spiritului de investigatie. 
Informatii generale despre
Cum ma inscriu?
Pentru a va inscrie la unul din cursurile oferite, ne puteti contacta prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690

Unde si cand se vor desfasura cursurile?
Cursurile vor avea loc la Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj. Incepem din data de 10 iulie iar datele cursurilor sunt afisate pentru fiecare in parte, conform unui calendar.

Cum se desfasoara cursurile?
Cursurile se desfasoara cu grupe de 6-7 elevi, o data pe saptamana timp de doua ore cu pauza de 10 minute. Sunt impartite pe doua module, unul in luna iulie si unul in luna august, care se continua unul pe celalalt.

Care sunt preturile?
Pretul unui modul (o luna de cursuri) variaza intre 180 si 200 lei per elev (in functie de curs), iar cursul complet este compus din cele doua module si se incheie cu o evaluare si feedback oferit pentru fiecare elev in parte.

Cu toate detaliile privind modalitatile de plata vom reveni odata dupa inscriere.

Math PDR
desfasurarea cursurilor

Cursurile de vara pe care vi le propunem:
Bac 2017, Tehnologic, august
Deoarece in 23 august 2017 avem a doua sesiune de bacalaureat la Matematica, propunem acest curs de pregatire aplicata cerintelor si exigentelor examenului.

In cadrul cursului, vom relua temele majore precum analiza matematica a clasei a XI-a si a XII-a (componente ale s ... (citeste mai mult)  

WYSIWYG Web Builder
Clasa a V-a: Urmeaza clasa a VI-a
La final de clasa a V-a, odata ce am facut cunostinta cu ridicarea, la putere, multimile de numere, fractiile ordinare si zecimale, putem sa le trecem din nou in revista, intr-o serie de lectii recapitulative.

Cu acest prilej, ne consolidam ceea ce stim deja si ne pregatim pentru... (citeste mai mult)