Clasa a IV-a: Trecerea in Gimnaziu
Cursul "Trecerea in Gimnaziu" este destinat elevilor care au incheiat anul acesta ciclul primar si se axeaza pe consolidarea si conectarea unor competente specifice din Matematica claselor I-IV cu viitoare competente ce vor trebui dobandite si formate.

Vom insista pe metoda grafica si algebrizare,  folosirea substitutiilor in probleme cu doua sau mai multe necunoscute, probleme de logica, de formare a gandirii, de cercetare/investigatie.

Scopul ulterior este acela de a forma elevi care pornesc cu cateva cunostinte in plus dar si cu abilitati formate de a algoritmiza, etapiza si stabili strategii pentru rezolvarea unor probleme mai complexe.

La sfarsitul cursului vom efectua o evaluare pentru a stabili in ce masura s-au indeplinit obiectivele propuse si pentru a determina pentru fiecare elev un plan de inceput de an scolar.
Locatie: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Orar: Cursurile incep la ora 10:00 si se incheie la 11:50. O ora de curs dureaza 50 de minute si avem pauza de 10 minute intre cele doua ore. 
Problema rezolvata - metoda figurativa
Tratam aceste probleme de ani de zile la clasa precum si pe site-ul si canalul nostru de youtube, activ din 2009 si cu un public in continua crestere.
Calendarul si orarul activitatilor activitatilor
Inscriere si preturi
Inscriere: Prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690 
Preturi: Doua module de lucru, unul in iulie si unul in august, pretul este de 200 lei / modul. 
Pentru orice alte intrebari legate de cursuri, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: radu.poenaru@math-pdr.com
Profesorul care va preda cursul
Poenaru Radu, Transylvania College, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Mai multe despre noi si despre Math PDR
Despre proiectul nostru si despre ceea ce am realizat puteti afla accesand site-ul nostru cu lectii video de Matematica online, gratuite, destinate elevilor de toate clasele.