Clasa a IV-a: Trecerea in Gimnaziu
Locatie: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Orar: Cursurile incep la ora 12:00 si se incheie la 13:50. O ora de curs dureaza 50 de minute si avem pauza de 10 minute intre cele doua ore. 
Subiect de Evaluare Nationala rezolvat
Tratam aceste probleme de ani de zile la clasa precum si pe site-ul si canalul nostru de youtube, activ din 2009 si cu un public in continua crestere.
Calendarul si orarul activitatilor activitatilor
Inscriere si preturi
Inscriere: Prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690
Preturi: Doua module de lucru, unul in iulie si unul in august, pretul este de 180 lei / modul. 
Pentru orice alte intrebari legate de cursuri, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: radu.poenaru@math-pdr.com
Profesorul care va preda cursul
Poenaru Radu, Transylvania College, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Mai multe despre noi si despre Math PDR
Despre proiectul nostru si despre ceea ce am realizat puteti afla accesand site-ul nostru cu lectii video de Matematica online, gratuite, destinate elevilor de toate clasele. 
Clasa a VII-a: Urmeaza clasa a VIII-a
Cursul "Urmeaza clasa a VIII-a " este un curs de consolidare a unor cunostinte esentiale de Geometrie si Algebra care urmeaza a fi intens folosite in clasa a VIII-a. Se va axa de asemenea pe recapitulare bazandu-se pe tipurile de probleme specifice examenului de Evaluare Nationala.

In acest sens, programa va contine in mod obligatoriu lectii privind calculul algebric, numerele reale si multimile N,Z,Q,
R, rezolvarea triunghiului dreptunghic, proprietatile triunghiurilor si ale paralelogramelor, asemanarea triunghiurilor, congruenta triunghiurilor.

Structura problemelor este de asa maniera incat sa provoace elevii cu potential dar si sa raspunda cerintelor si sablonului problemelor de tip Evaluare Nationala. Pentru o grupa de 6-7 elevi se preteaza un anumit grad de diferentiere mergandu-se totusi si pe un ritm general care sa presupuna o pregatire temeinica si utila tuturor.

La sfarsitul cursului ne propunem o evaluare si feedback pentru fiecare elev in parte astfel incat sa ne cunoastem pe mai departe obiectivele si sa avem un parcurs bun in noul an scolar.