Locatie: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Orar: Cursurile incep la ora 10:00 si se incheie la 11:50. O ora de curs dureaza 50 de minute si avem pauza de 10 minute intre cele doua ore. 
Subiect Bacalaureat 2015 M1 rezolvat
Tratam aceste probleme de ani de zile la clasa precum si pe site-ul si canalul nostru de youtube, activ din 2009 si cu un public in continua crestere.
Calendarul si orarul activitatilor activitatilor
Inscriere si preturi
Inscriere: Prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690
Preturi: Doua module de lucru, unul in iulie si unul in august, pretul este de 200 lei / modul. 
Pentru orice alte intrebari legate de cursuri, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: radu.poenaru@math-pdr.com
Profesorul care va preda cursul
Poenaru Dan, Colegiul Economic "Iulian Pop", Cluj-Napoca, jud Cluj
Mai multe despre noi si despre Math PDR
Despre proiectul nostru si despre ceea ce am realizat puteti afla accesand site-ul nostru cu lectii video de Matematica online, gratuite, destinate elevilor de toate clasele. 
Bacalaureat, Mate-Info, august 2017
Deoarece in 23 august 2017 avem a doua sesiune de bacalaureat la Matematica, propunem acest curs de pregatire aplicata cerintelor si exigentelor examenului.

In cadrul cursului, vom relua temele majore precum analiza matematica a clasei a XI-a si a XII-a (componente ale subiectului III din examen), calcul matriceal (subiectul II), legi de compozitie si structuri algebrice (subiectul II), polinoame si relatiile lui Viete, sisteme de ecuatii liniare.

Ne vom axa si pe notiuni de trigonometrie, geometrie analitica si alte subiecte, intr-o maniera care sa corespunda cat mai exact scopului pregatirii noastre, si anume un rezultat cat mai bun posibil.

Problemele sunt probleme alese de tipul celor din subiecte si vizeaza atat consolidarea cat si abordarea unui set cat mai variat si implicit complet de cerinte pe marginea notiunilor studiate. Vom lucra si integral pe subiecte pentru a avea o viziune in ansamblu a ceea ce se poate realiza si a modului in care ne gestionam timpul si resursele.