Locatie: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Orar: Cursurile incep la ora 10:00 si se incheie la 11:50. O ora de curs dureaza 50 de minute si avem pauza de 10 minute intre cele doua ore. 
Problema rezolvata - metoda triunghiurilor congruente
Tratam aceste probleme de ani de zile la clasa precum si pe site-ul si canalul nostru de youtube, activ din 2009 si cu un public in continua crestere.
Calendarul si orarul activitatilor activitatilor
Inscriere si preturi
Inscriere: Prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690
Preturi: Doua module de lucru, unul in iulie si unul in august, pretul este de 180 lei / modul. 
Pentru orice alte intrebari legate de cursuri, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: radu.poenaru@math-pdr.com
Profesorul care va preda cursul
Poenaru Radu, Transylvania College, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Mai multe despre noi si despre Math PDR
Despre proiectul nostru si despre ceea ce am realizat puteti afla accesand site-ul nostru cu lectii video de Matematica online, gratuite, destinate elevilor de toate clasele. 
Clasa a VI-a: Revizitarea Geometriei
Dupa prima intalnire serioasa cu Geometria si cu tipul nou de rationament pe care aceasta o presupune, ne propunem un curs de reluare a notiunilor esentiale pentru a aprofunda si consolida ceea ce s-a predat in clasa a VI-a.

In acest sens, avem cursul de revizitare  Geometriei, unde vom trata congruenta triunghiurilor si metoda triunghiurilor congruente, perpendicularitatea, liniile importante in triunghi, paralelismul si proprietatile triunghiurilor. Multe din aceste proprietati urmeaza sa stea la baza a ceea ce se va cladi in clasa a VII-a si putine dintre ele vor fi reluate in intregime in anii ce urmeaza. Din acest motiv este important pentru cineva care se pregateste sa fie abil in rezolvarea problemelor viitoare de Geometrie sa stapaneasca aceste concepte fundamentale din clasa a VI-a.

La sfarsitul cursului vom efectua o evaluare pentru a stabili in ce masura s-au indeplinit obiectivele propuse si pentru a determina pentru fiecare elev un plan de inceput de an scolar.