Locatie: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Orar: Cursurile incep la ora 10:00 si se incheie la 11:50. O ora de curs dureaza 50 de minute si avem pauza de 10 minute intre cele doua ore. 
Problema rezolvata - metoda triunghiurilor congruente
Tratam aceste probleme de ani de zile la clasa precum si pe site-ul si canalul nostru de youtube, activ din 2009 si cu un public in continua crestere.
Calendarul si orarul activitatilor activitatilor
Inscriere si preturi
Inscriere: Prin email la adresa radu.poenaru@math-pdr.com sau telefonic la numarul 0734.644.690
Preturi: Doua module de lucru, unul in iulie si unul in august, pretul este de 180 lei / modul. 
Pentru orice alte intrebari legate de cursuri, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: radu.poenaru@math-pdr.com
Profesorul care va preda cursul
Poenaru Radu, Transylvania College, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Mai multe despre noi si despre Math PDR
Despre proiectul nostru si despre ceea ce am realizat puteti afla accesand site-ul nostru cu lectii video de Matematica online, gratuite, destinate elevilor de toate clasele. 
Clasa a V-a: Urmeaza clasa a VI-a
La final de clasa a V-a, odata ce am facut cunostinta cu ridicarea la putere, multimile de numere, fractiile ordinare si zecimale, putem sa le trecem din nou in revista, intr-o serie de lectii recapitulative.

Cu acest prilej, ne consolidam ceea ce stim deja si ne pregatim pentru noutatile ce urmeaza sa fie introduse cu ajutorul notiunilor dobandite in clasa a V-a.

Urmeaza primele probleme de Geometrie, seturi de proprietati si teoreme si introducerea ratiunii in sensul elaborarii unor demonstratii. Este bine atunci ca pe partea de algebra sa ne simtim cat mai in largul nostru si sa ne putem forma aceste deprinderi.

In acest sens, am conceput un set de lectii si probleme care sa ne oblige sa parcurgem notiunile esentiale precum si sa ne formam rigurozitatea, intelegerea ca totul trebuie justificat si coerenta in exprimare a unei rezolvari. 
WYSIWYG Web Builder